Försöker köpa mig mammatid

Usch, kroppen och jag är inte alls på samma vågläng nu. Inne i ett smärtskov tydligen och sover dåligt på det, eller kanske pga det. 
 
Barnen tar dock ingen hänsyn till om mamma är dålig utan är full fart frammåt i alla fall. Jag kämpar på så gott det går och ser till att i alla fall barnen har det som de behöver för att må bra. Sedan kan det hända att någon tuplur blir lite för lång och kvällsnattningen blir jobbig i stället. För just nu sover de lite omlått med varandra så får ingen natruligt vila där. Huset ser ut som kom och hjälp mig, men så vitt jag vet lär inte kaoset fly sin kos så kan med gott samvete ta tag i det någon dag när jag mår bättre. 
 
I går på eftermiddagen kände jag bara att nä, nu orkar jag inte mera. G fick en DVD med den stora idolen Nalle puh av jultomten. Så efter att sökt upp alla sladdar till DVD spelaren *host, var ju bara i maj som vi flyttade så inte alls länge sedan* och kopplat in den blev det filmförevisning. 
 
Gick inte så bra som jag tänkt dock. Var korta 10-15 min avsnitt, många kända från de böcker vi har. Men i exakt alla kapitel fanns de nått som var  lite läskigt. Så i stället för att jag fick ligga på soffan blev det att titta på Nalle Puh med en liten pojke i knät. Nå han klättrade inte på möblerna i alla fall. Tror det var mest att han kanske inte helt fattade alla sekvenser som ställde till det (tex när Puh är ett litet regnmoln och gnidit in sig med gegga) 
 
Frågan är om jag borde ta mig i kragen och faktist beställa en läkartid. Tror att normala människor gör det när de tex inte kan lyfta en arm pga axeln. Är dock inte 100 på det. För vet ju att läkarna kommer A, skulla allt på EDS och B säga att jag får nöja mig med panadol då jag ammar. 
 
Hur gör ni andra när ni är sjuka/orken tryter men era barn är små virvelvindar
 
Powered by Jasper Roberts - Blog