Jag älskar dig

Tre starka ord
 
Tre laddade ord
 
Tre ord man skall förväntas säga
 
Tre ord som kan krossa ett förhållande
 
Tre ord som kan stärka ett förhållande
 
Tre ord jag aldrig sagt
 
Fick en gång höra av ev psykoterapeut, analytiker eller vad tusan hon nu var. Att orsaken till att just det förhållandet krachade (bla) var för att jag inte sade "jag älskar dig"
 
Att jag då tyckte (och tycker) att det är ord som används alltför lättvindigt och för mig är en kliche hade ingen betydelse alls. 
 
För det är det. För mig är det tomma ord som bara blir konstiga om jag utrycker dem. Jag visar kärlek på andra sätt, inte med ord. 
 
Är ett förhållande knutet till att man måste höra dessa tre ord för att de skall fungera, är de då ett förhållande som kommer hålla i längden?
 
Så även om vi är osams ibland tycker vi ju om varandra, i all fall lite grann vissa dagar 
 
Snubben som köpte en häst åt mig i bröllopspresent 
 
I stockholm (skansen)
 
Vår andra jul tror jag
 
Helt normalt par
 
Köpenhamn (tivoli)
 
Man blir hungrig av att gifta sig
 
I fem år har han stått ut med mig. I fyra år har vi varit förlovade. tre år som gifta. Två stycken barn. En massa med och motgångar har vi kämpat genom tillsammans. 
 
Men inte tusan fastnar vi på bild tillsammans. Detta var ALLA bilder jag hade 
 
Tack
 
 
#1 - Chanelle

Vissa behöver höra kärlek och inte bara se och tvärtom! Alla är så olika och hamnar man ihop med någon som uttrycker kärlek på andra sätt medan man själv är en sån som vill höra så kan det ju krocka lite i förhållandet. Men tycker att så länge man vet hur ens partner fungerar och ser det sättet som den visar kärlek på så är det huvudsaken!
Jag säger de orden mer sällan än min partner och har lite svårare för det, men jag säger dem iallafall för jag vet att han vill höra det och jag vill visa att det är sant :)
Så kul att du fick en häst!! Vilken underbar present :D Kul att ni inte har fler bilder haha!

#2 - Katja

Vilka härliga bilder på er!! Älskar att man bjuder på sig själv!!!

#3 - Junitjej

Jag behöver höra av min man att han älskar mig, även om han visar det. Jag säger ofta till honom att jag älskar honom! Men man är olika.

#4 - Melissaskywalkz

Det är mycket viktigare att visa kärlek än att säga det. Oj, det var inte många bilder hahah. Har ni inga från själva vigseln heller? :)

#5 - Ida

Vad fint skrivet av dig!
Så fina bilder på er med, kram på dig!

#6 - Ida

Vad fint skrivet av dig!
Så fina bilder på er med, kram på dig!

#7 - Hannas krypin

Vi är alla olika. Jag skulle tycka att det var konstigt om min man inte sa till mig att han älskar mig. Även om han visade det så skulle jag ändå bli osäker. Vad skönt att du kan känna dig så säker i ditt förhållande att du inte behöver höra det. Det skulle underlätta lite.

#8 - Sarah

Det där med att säga Jag älskar dej är ju så olika för en del. En del klarar ju typ inte ens att säga det men istället kanske de kan skriva det. Jag tycker att man ska säga det om man vill för man blir ju glad av att få höra det själv men såklart blir jag med glad om nån skriver det till mej som verkligen menar det :) Fina bilder på er :)

#9 - Marie

Jag älskar att höra när min sambo säger att han älskar mig, fick det som senast i ett sms idag att han skrev Jag Älskar dig, och jag blev så varm i hela kroppen då

#10 - Sara

Väldigt värt en tanke. Jah skulle dock vilja vända på det, är den som behöver muntlig bekräftelse och inte bara fysisk helt galet ute?
Jag vill både känna och höra att jag är älskad, kanske inte alltid men ibland iaf. Det ena måste ju inte utesluta det andra tänker jag.

#11 - Hanna

Nu är vi alla olika men jag vill höra från min sambo att han älskar mig, och så vill jag säga det till honom. Självklart kommer kärlek på så många olika sätt men jag gillar att höra att jag är älskad

#12 - Becka Lindhe

Önskar jag hade det så bra med min sambo men ser så mörkt ut just nu... :(

#13 - Kamilla

Härliga bilder. Men attans vad ni är lika till utseende.

#14 - Amanda

Jag tycker att ska man äga dom orden s ska man bevisa det också, så fortsätt som du gör. Tycker man inte ska säga de orden om man heller inte menar de de är starka ord.

Powered by Jasper Roberts - Blog