Värdens tråkigaste mamma

Röd dag i går sade de. Inget som jag märkte av direkt. Bor man tillsammans med en tre-skiftare finns det ingen skilland på vardag och helg. Jobbet måste göras. Så gubben jobbade igår och jag och barnen var "lediga". Så ledig man nu kan vara när man går hemma hela dagarna
 
Inledde dagen med att gå till det som förhoppningsvis skall bli barnens dagis till hösten och lekte lite på gården. JÄTTETRIST tyckte G och jag kan nog hålla med, fanns inte så mycket att göra där. Kräver nog lite fler barn för att de skall bli kul. 
 
Hade packat med lite mellanmål åt oss så de slank nu ner. Promenderade sedan iväg till SALE för att handla lite bröd och bananer. Bra motion i motvinden, flexade in 6000 steg på den promenaden, vilket är det dubbla mot vad jag har som dagsmål. 
 
Efter att ha hängt lite på vår egen gård blev det dags att gå in och laga mat. Sedan fick jag fnatt på hur det såg ut här hemma. Sand i drivor på golvet, inte en skymt av att jag faktist dammsög hallen och köket igår. 
 
Bara att kavla upp ärmarna och ta itu med eländet. i TRE!!! timmar höll jag på att städa. Inte de lättaste att dammsuga med två barn varav en skall åka dammsugare och den andra just har hittat on/off knappen. 
 
Man riktigt såg på G HUR trist han tyckte det var att mamma städade och inte jagade honom, när barn hänger upp och ner i soffan är det illa. Som tur var städade jag fram lite "nya" leksaker mellan varven så dagen var räddad stundvis. Varför ser inte barn sina leksaker om de ligger i en hög mitt på vardagsrumsgolvet?
 
Kaos, nej inte alls. Detta är från förra veckan innan vi fick upp skåpen på väggen, men kaoset på bordet och golvet hade inte försvunnit någonstans. Två veckor har vi varit utan vatten i köket, jättelätt att diska. Diskmaskinen står där och hånler lite åt oss nu. 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog