Testar tossor från Slipstop

*inlägget görs i samarbete med slipstop*

För en tid sedan fick vi hem ett paket med tossor till både stora och små fötter. Det var slipstop som skickade hem dem till oss så att vi skulle få testa och göra en utvärdering som jag kan dela med mig av här på bloggen till mina läsare

Visst är det härliga färger och figurer. Detta är de nyaste modellerna man kan hitta på deras hemsida *LÄNK*

 

Vad är då slipstop? Slipstop är en tossa som är som en strumpa. Den är lätt att ta på sig (tom G kunde efter några försök dra på sig sina egna tossor). Tossorna finns i storlekarna 18-44. Dvs från spädbarn till vuxen man.

Slipstop är gjorda av ett hudvänligt material som andas, samma material som man hittar i tex underkläder (polyamid och elastan). Botten är gjord av bomull och polyvinklorid

När och var kan man då använda sig av slipstop tossorna? Ja i princip överallt man har strumpor. Barnen kan använda dem som innertossor på dagis eller i inomhusparker. Man kan använda dem i duschen och i simhallen så man inte halkar (även i bassängen) och på stranden och skyddar mot både den heta sanden och stenar.

Valet för vilka tossor G skulle välja var lätt. Han älskar djur och katter. Så dessa blev perfekta för honom. Vi valde storlek 21-23 åt honom då han idag har 22/23 på skorna. Jag upplever tossorna som lite stora i storleken till barnen så är man mitt mellan två storlekar lönar det sig att ta de mindre.

 

Som jag skrev tidigare tog det inte länge för honom att lära sig sätta på sig dem själv och nu har vi i alla fall reduscerat vurporna här hemma med 25%. En tvååring med spring i bena tenderar att stå på näsan stup i kvarten

Till T tog vi ett par dinomöstrade i storlek 18-20. Han kan ännu inte gå men den dagen kommer väl snabbare än man tror och då är vi redo. Minns hur ostadig G var på bena när han började gå så då skulle tossor varit perfekt. Tycker halkstrumpor är så jobbiga när man skall lägga på skorna sedan

 
Själv fick jag ett par snygga flamingotossor. Jag har ju problem med mitt högerben efter att G föddes och tex i våta utrymmen som duschen blir det lätt halt på golvet när de kommer tvål och schampo på det. De gör att mitt ben lätt glider iväg på underlaget och jag får då svårigheter med balansen. Med dessa så har det faktiskt känt betydligt tryggare att tvätta sig. 
 
 
#1 - Johanna

Vilka härliga färger det va ! Dom ser verkligen super sköna ut ! Men jag hade nog inte införskaffat mig sånna själv :)! Har inga strumpor med färg eller mönster kör bara på vita 🙈

#2 - Pärla

Jag som älskar tofflor, tossar och strumpor blev ju kär! De låter underbara och ser så sköna ut.

#3 - Jenny

Har sett dessa här i Turkiet i affären :)
Tror vi ska investera i sånna då vi bor vid poolen på sommaren och barnen kan ju inte leka vid poolen utan att springa och det är så läskigt med det hårda golvet och deras små huvuden.

Kram kram

#4 - Jennysvardag

Vilka fina och bra tossor som ni har fått testa. Roligt att det finns i olika storlekar så de passar alla. Riktigt fina och smart grej ju. Bra att din stora grabb får på sig dom själv :)

#5 - Bella

Vad fina dom är. Hoppas att dom är lika sköna som dom ser ut

#6 - Therese Carlsson

Vad fina dom där är =)

#7 - Emmelie

Åh så bra tips! De såg supersköna ut och jag har aldrig hört talas om dessa innan. TACK!

#8 - Lena

Har själv aldrig använd halksockar och hur jag än funderar kan jag inte minnas att mina barn heller använt några. Roligt i allafall att dessa fanns i så många olika mönster

#9 - Anna

Åh, nu blev jag lite nostalgisk. Ett par sådana hade jag när jag gick på förskolan. De var glansiga och skiftade i regnbågens alla färger. Jag kände mig så fin i dem :) Hade ingen aning om att de görs i vuxenstorlekar också.

#10 - Jane

Men gud så smart!! Aldrig hört om dessa, super söta dessutom.

#11 - jessica

men så söta dom var, dom där med katten på var ju bara så söta <3

#12 - Emma

Så himla fina och så bra med tossor. Sonen har en hel del såna också haha. Bästa är med halkskydd

#13 - Sanna

Aldrig hört om dessa men vilken smart grej! Super bra om man har ont eller är gammal och det är otäckt med hala duschar!

#14 - Anna

Men gud så smart! Min 10-månaders håller på att träna på att gå och halkar trots halkskydd på strumporna. Detta verkar ju supersmart. Är de så mjuka som de ser ut? Tänker så att det inte stänger inne foten och gör att man kan vricka sig.

#15 - Veronica

Gud vilka roliga tossor!
Ser ju så härliga och fina ut! Praktiskt att man kan ha de isimhallen också! Får ta en titt på storlek 40 ;)

#16 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Men du så söta och så praktiskt det låter dessutom :). Sånt där gillar jag, är det något som är bra är det saker som är enkelt att sätta på fötterna :D.

#17 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Men du så söta och så praktiskt det låter dessutom :). Sånt där gillar jag, är det något som är bra är det saker som är enkelt att sätta på fötterna :D.

#18 - Marie

Ohh så sköna de sär såg ut, samt fina mönster på dem. Hade jag aldrig hört om innan

#19 - Emma

Va härligt kan behövas här hemma men dessa dock inte våran stil

#20 - Amanda

Men vad kul dom ser värkligen skönt ut☺️ kul att ni fick testat

#21 - Snabela

Vilka fina. Sånna skulle jag ev kunna tänka mig. Påminner mycket om de tofflor som jag jämt har på mig hemma, avskyr att ha strumpor.

#22 - Ullie

måste va bra som halksockar bra man inte halkar kanske vid poolen i sommar
verkar jätte bra . tyvvärr är ja lite dålig på sockar o sånt men jätte bra tips

#23 - Hannas krypin

Jag visste inte att de här tossarna finns. Roligt att du har ett samarbete med det här företaget. Skönt att två-åringen inte vurpar längre med tossarna på fötterna. Gillar mönstrena!

#24 - carro

Dessa måste jag absolut spåna efter till mig och sonen🤗 Dessa låter lite bättre än våra vatten skor vi har för tillfället på oss på simskolan

#25 - Kamilla

Så fina de var med alla olika mönster och motiv. Tror säkert att barnen kommer gilla dem. Tossor hade vår dotter mycket som liten. I skinn var de men minns inte märket längre.

#26 - Amanda

Har aldrig hört talas om att det fanns tossor och visste inte vad det var ens till jag började läsa. De låter ju som en jättebra produkt. Både för barn och vuxna. Och de är väldigt fina :)

#27 - Sarah

Så roligt att få testa dom :) Det ser ut som nåt barn kan ha på dagis och det fanns en del fina mönster med :)

#28 - Fru Elversson

Så bra att det finns till både barn och vuxna! Diggade verkligen dem med katter!! :D Kul med sådana här inlägg där man får se produkter som ändå inte är så vanliga, menar alltså tex att det finns för vuxna med. Hoppas du får en härlig helg! Kram

#29 - Madde

Dom var verkligen jättefina. Du skrev att dom passade i våta utrymmen, funderar lite praktiskt där, blir det inte obehagligt då dom är våta? Jag ser dom som mer sockor än typ tofflor

#30 - fnulan

Vad roligt att få testa. jag har ALDRIG hört talas om såna här =) Kul att se.

#31 - Sandra

Det låter ju som suveräna sockar. Coola färger och motiv också ❤

#32 - Michelle

Tusen tack för tipset jätte bra o kunna veta om detta 💕

#33 - Sara

Vilken bra grej!! :) Jag gillade verkligen de rosa med katten på, de hade min dotter velat ha tror jag :D

Powered by Jasper Roberts - Blog