Helt insnöade

När till och med jag börjar vara trött på allt snöande, ja då vet man att de har kommit snö. Jag är ju annars en sådan som faktist tycker om vintern och vill gärna ha en meter med snö. Enligt mätningar i grannstaden börjar vi närma oss 50 cm snö, vilket faktist kan stämma, staketet runt vår gård är 1 m högt och ställvis syns bara halva höjden. Tyvärr verkar det som att snön även skall skottas och denna vinter har det lite fallit på mig. Oftast kommer de och plogar vår väg på förmiddagen när mannen redan är på arbete.  
 
Som här, fick en trevlig överraskning när jag kom hem. Bara att kavla upp ärmarna. Syns kanske inte så bra på bilden, men har alltså blivit svarta spår över plogkammen från när de skrapat i undersidan av min bil då jag körde över. 
 
Det knepiga börjar var vart man skall lägga alla snöhögar. Tex dikeskanterna runt vår gård har snart 1 m höga snövallar ovanpå som vi skottat. (De hör till vår gård). Även skottat lite över till grannens skog, men de märker de säkert inte ;) 
 
Köpte ny bil i våras och tanken var att den gamla skulle skrotas, vi skulle bara byta däck på den då jag hade splitternya sommardäck på. Tydligen hade vi aldrig tid att byta. Och tror jag väntar ett tag till med att köra den till skroten. Lovar att det finns en bil där under nämligen
 
Väntar man någon timme, ja då har det tydligen kommit MER snö. 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog