Allt eller inget personlighet

Handen på hjärtat är jag nog en person som är antingen allt eller inget person. Går jag in för nått så gör jag det till 110 %. Köper tex all nödvändig utrustning för att testa en ny sport osv. Och så gör min adhd att jag orkar i två veckor och så blir projekten liggandes. Fråga inte HUR många halvfärdiga "UFON" de ligger i mina stickkorgar (läs instoppade i diverse skåp) bara för att jag hittar ett nytt mer spännande projekt. 
 
Nåväl. Har ett tag gått och grubblat på att klippa mig. Planerade redan i somras att kapa håret men de blev aldrig av och med corona så försökte man ju dra ut på det. 
 
Men i måndags fick jag ett infall och som tur hade frissan tid för mig bara ett par timmar senare. Risken är annars rätt stor att jag skulle gjort slag i saken själv för har gått och sneglat på klippmaskinen i skåpet som mannen använder gör att klippa sitt hår. 
 
Kan ju börja med den obligatoriska hos frissan selfien. 
 
Hade dottern med mig, tanken var att hon skulle sova för var hennes sovtider, men nope och nepp. Blir ju aldrig som man tänkt sig. Som tur var hon mestadels nöjd att ligga i babyskyddet som jag hade på vagnen, hon kom ju upp i bättre höjd då. Lite slumrade hon nog till också.
 
Detta var utgångsläget. Senast jag klippte mig var i juli 2018, dvs när T var 4-5 veckor gammal. Och en amning-graviditet-amning senare så tjaaa. Håret tar stryk
 
Svårt att få en riktigt bra bild på efter. Men de blev kort. Väldigt kort. I nacken är det nog ställvis inte mera än 1 cm långt. Max. Lite pixie inspirerat men inte riktigt. 
 
#1 - Blondina

Vill man något till 100% ja då satsar man på de oavsett vad de gäller och handlar om :) Va fin du blev i håret, de passar dig :)

#2 - Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå"

Fint det blev med håret. Hade också typ så långt förr men sen klippte jag av det helt. Så skönt. Känner igen lite det där med att göra saker 110% fast jag är i o för sig att om jag vill nåt så ska det hända NU o inte i morrn.

#3 - Evahle - mammalivet & psykisk hälsa

Så skönt att gå till frisören och bli lite ompysslad :) Vad fint det blev! Jag är också mycket så att det är allt eller inget

#4 - Jessi

Vi är nog många som börjar på något men direkt inte avslutar det.
Vilken tur att frissan hade tid.
Oj! Sån skillnad det blev på dit hår 🤭😃. Men du blev lite tuff & fin & det blev jättebra på dig! 😃😘
Så bra att T va lugn 😊 hela tiden.

#5 - Fröken Rödlök

Jag känner igen mig i det där. Kommer jag på en ny idé köper jag allt och sen blir det bara liggandes.

#6 - Diana Saelöen

Det blev ju supersnyggt....jag har gjort en sån klippning också, från långt till kort...vilken skillnad och vilken tid det tog innan jag lyckades dosera schampot korrekt

#7 - Yasmine mamma till dennis och angelina

Du passade ju jätte bra i den korta frisyren.
Skulle också velat se mig i kort hår men alltid haft långt

#8 - Marlene

Snyggt! Och så skönt!
Jag brukar klippa mej nån gång i kvartalet, men nu har jag inte klippt mej på ett år pga corona. Maken klippte mina toppar för några månader sedan, men jag längtar tills jag kan gå till frissan riskfritt igen.

#9 - Popprinsessan

Men wow! Så himla häftigt gjort! Supersnyggt med din nya frissa också, älskade själv att vara korthårig!

#10 - Popprinsessan

Men wow! Så himla häftigt gjort! Supersnyggt med din nya frissa också, älskade själv att vara korthårig!

#11 - Sofie

Jag hade också behövt en klippning, nu var det egentligen inte Så längesen jag klippte och färga håret men det blir snabbt sletet. 😐 Snyggt med kort hår 👌

#12 - Kamilla

Wao vad fint det blev. Men du var ju riktigt modig och tuff som vågade klippa av så mycket på en och samma gång. Kram Kram

#13 - Mirre - Sweetwords

Ohh vad vågat att klippa så kort från utgångsläget, men så fräscht och få en nystart,

#14 - Fnulan

Åh du klär ju jättebra i kort. Vad modig du är!! Jag är exakt likadan. Det finns inte grått utan det är svart elle vitt.

#15 - Madde

Du blev ju en helt ny människa. Så snyggt, och vilken förändring.

#16 - charlottelinden.se

Åh, just det här satt jag och pratade om med en vän tidigare idag. Jag är nämligen också en "allt eller inget" - person. Finns inte riktigt något mellanläge vilket jag tycker kan vara på både gott och ont.

#17 - Linda Odelmar


Så fint det blev, tycker kort hår är så skönt att ha då det inte kräver så mycket fix på morgonen, ska själv iväg och fixa mitt hår hos frisören snart

#18 - Elina

Vad fint håret blev!
Jag har inte varit hos en frisör sen 2018 heller! Men däremot har mannen fått klippa topparna på mig ibland. Skulle också behöva gå till frisören.

#19 - Amanda

Men vad härligt att få ghåret klippt endå tycker att de är jätte skönt med nyklippt hår 😊

#20 - Michelle

Känner mig nog mig igen de där stt man gör projekt o sen skiter i det men numera försöka jag hålla de mål jag vill uppnå

Powered by Jasper Roberts - Blog