Vilket jullov vi fick

Kan säga att detta jullov har verkligen innehållit allt och lite till. Nästan så att det är skönt att återgå till vardagen. Torktummlaren passade på att gå sönder dagarna innan julafton, den lilla plastdelen som låser luckan gick sönder, igen. Bara lagad en gång redan. 
 
Vi har haft en mängd coronakarrantän. Först min bror som hängde här ett par dagar i frivillig karrantän . Sedan fick mannen några exra "lediga" dagar från jobbet då hela familjen drog på sig snuva lagom till julen så han gick åka och testa så att det inte varr corona (neg) Även yngsta sonen testades i måndags pga kommande operation.
 
En kvaddad bil fick vi också, alla som inte förstår vad en triangel betyder i denna stad, snart två veckor sedan och vi väntar ännu på besked om vad de tänker göra med den, reparationskostnaderna överstiger nästan bilens värde
 
 
Lite hjälp att klä granen. Ett år sedan vi träffade min bror med sambo (pga corona då) så pojkarna tyckte de var kul, när den första blygheten lagt sig
 
Städade ut vårt "garage" (tidigare ägare har byggt om det till en del av huset, vi har använt det som ett 30 m2 skräpföråd). Hittade sista metrarna skyddspapper så barnen gick gå lös på det
 
 
Och som avslutning dop då. Brorsans sambo fick en så bra bild av vår dotter och min mormor. 92 års skillnad på dessa två damer
 
Men kan säga att jag är helt glad att vardagen nu har kommit igång igen. Att ratta tre barn måste ärligt talat sägas gjorde mig smått galen. Inte så att de inte gick men just nu är alla så i ofas med varandra. Vi kom oss tex inte ut på dagarna för när väl alla barn var klädda så var det alltid någon som behövde äta, sova eller andra basala behov. En väldans rundgång. 
 
Som tur kommer det flera jular och andra ledigheter. Då kommer alla barn vara större och jag mer varm i kläderna i konsten att inte räcka till :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Madde

Nästa år kommer julledigheten bli bättre. Det måste bara bli det. Hoppas det löser sig med bilen. Så surt med kvaddade bilar.

#2 - Annica

Hehe jaa.. Att få vardagen att fungera med fyra barn här hemma, som alla vill olika saker, med olika behov att tänka på... Det tar sin lilla kraft. :) Men nu är det återigen vardag (vad det nu betyder..). Kram på dig och god fortsättning.

#3 - Fröken Rödlök

Fick ni bilen påkörd när ni hade satt upp tringel? Eller vad har ni råkat ut för för att få bilen sådär.. ? Så tråkigt att lägga pengar på reparationer. Min bil behöver det med, var inne på hjulinställning för en tid sen och bad de då laga fönsterhissen så att jag kan veva ner rutan i sommar (Inte kunnat det på två år) men det har tagit sin tid då vi inte hittat ett nummer man behövde ha för att kunna beställa rätt del och vår verkstad har så mkt att göra.. men hoppas på nästa vecka.

#4 - Evahle - mammalivet & psykisk hälsa

Åh så tråkigt att torktumlaren gick sönder, särskilt vid den tidpunkten... Hatar när saker man är i behov av går sönder. Det är svårt det där med barn så förstår att du är glad för vardagen igen

#5 - Jessi

Det håller jag med dig om att ni erat jullov har det hämt saker & lite till 😅. Så tråkigt med bilen. Hoppas det går att fixa.
Trevligt att ha din bror hos er.
Det är så skönt att rensa & ta bort skräp 😊.
Så fint med dop & så fint foto på din mormor & din dotter 😃😍

#6 - Orsakulla mamma vid 20, dalaliv, finporslin & pudelliv

Vilket lov ni haft och så mycket otur. Sjukdom, torktumlare och bilen. Kan dock känna det där med bilen skulle jag varit galen över. Att folk inte är bättre på att se sig för!

#7 - Diana Saelöen

Vilken underbar bild på mormor och din dotter, hon ser int ut att vara 92 år gammal precis, Trist när saker går sönder...vi har också hamnat i den cirkeln.
jag håller med om att det är skönt när allt återgår till normal vardag.

#8 - Kamilla

Suck stackars er både paj tumlare och krockad bil. nu måste det vända till positivitet för er. Köp några lotter för visst borde ni vara värda en vinst. Kram till dig

#9 - Amanda

Låter som att ni har haft det ganska mysigt endå den här julledigheten 😊

#10 - Michelle

När oftast en sak går sönder så är det iftast fler saker som kommer därefter : allt på samma gång

#11 - Lexochlogan

Jobbigt med sker som krånglar och riktigt trist med bilen, hoppas det löser sig för er. Så smidigt med täckpappen och att låta barnen måla på det, måste ju varit så himl kul. Minns att vi hade stora rullar med paper när jag var liten. Bilden på din mormor och lilla, så underbar att ha, den är verkligen magisk och den skulle jag lätt förstora om jag var du.

#12 - Marlene

Låter som några mysiga dagar :-)

#13 - Elina

Vilken fin bild på din mormor och dotter tillsammans!🙂
Ja, ert jullov hade verkligen lite av allt. Hoppas att det blir bättre nästa lov

Powered by Jasper Roberts - Blog