Bloggen blev kapad

Hej och väkomna tillbaka
 
För ett par år sedan bloggade jag flitigt och har hade helt skapligt med följare. Tyvärr blev mitt domän kapat och blev omriktat till nåt casinoliknande på den japanska marknaden (visste inte att jag var så populär)
 
Nu har det dock börjat klia i fingrarna igen. Jag har en önskan om att få skriva och jag gillar ju att skriva, vägrar gå med på att bloggar håller på att dö ut. Funderat länge på hur jag skall göra. blogga på eget domen var självklart men skulle jag peka om min gamla blogg som legat nere i nästan två år. Ville jag peka om den gamla bloggen. Den har trots allt hängt med mig i över 7 år, allt material ligger ju kvar på servern. 
 
Men ju mera jag funderat på saken destu mer kom jag till insikt att nej, jag vill börja på en ny kula. Jag vill ha en annan inriktning på min blogg. Mera jordnära. Sticka dina egna kläder, baka bröd. Väva mattor och samla ihop det som naturen ger oss. Ja ni får kanske en idé om hur jag tänker. 
 
Så, i början på januari testade jag att åter igen gå in på adressen till mitt domän. Och vad hände. Det var obetald och låg ute på en aktionssite (har man inte betalat årets rättigheter så kommer de efter en tid ut så alla kan bjuda. Bjuder ingen så återgår domänet till att vara tillgängligt för att som vill köpa)
 
Snabbt som attan registrerade jag mig på sidan och bjöd. Blev en lång vecka med att vänta, skulle någon annan bjuda och hur högt skulle det i så fall gå. Men ingen annan bjöd och för 7 dollar fick jag tillbaka mitt eget domän. 
 
Så, välkommen ombord får jag väl säga, och hoppas att vi kommer få en trevlig resa
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

nämen va kul du börja att blogga igen. ditt innehåll låter verkligen spännande ser framemot att ta del av och läsa det :). måste bara tillägga vilken söt katt du hade på bilden där är det din? <3

#2 - - Madde :

Så surt att bli av med bloggen på det sättet. Gillar också bloggar, men ibland känns det som om det håller på att dö ut tyvärr. Hoppas det kommer funka nu för dig.

#3 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv:

Fy så trist där med att den blev kapad, men härligt att du fick tillbaka din adress. Skönt också att du känner att du kommer få upplopp för ditt skrivande.

#4 - - Popprinsessan:

Hej & välkommen tillbaka till bloggandet! Lite läskigt att lämna den gamla bakom sig. Jag gjorde det när jag lämnade nouw, men bloggen finns ju liksom ändå kvar där. Men det var lite uppfriskande att börja på ny kula när barnen inte är bebisar längre utan tonåringar :-)

#5 - - corksystyle:

Så tråkigt att bloggen blev kapad men välkommen tillbaka. Jag skulle bli galen om jag inte skulle kunna blogga då jag tycker om att skriva och berätta. Kul att du fick tillbaka dit domännamn. Kommer självklart följa din blogg från nu.

#6 - - Jela :

Oj va tråkig upplevelse att den blev kapad! Hände samma med mig men där tog dom mitt innehåll och skrev om också. Väldigt tråkigt! Men skönt att du iallafall fick möjlighet att köpa det tillbaka 🤗 och välkommen tillbaka till bloggvärlden! Blir kul att följa din resa 😃

#7 - - TwinMom.se:

Haha! Vilken märklig händelse ändå😂 Men roligt att du är tillbaka! Ser fram emot att läsa mer😃

#8 - - TwinMom.se:

Haha! Vilken märklig händelse ändå😂 Men roligt att du är tillbaka! Ser fram emot att läsa mer😃

#9 - - Kamilla:

Kul att du hittade tillbaka till bloggandet. Det är allt en ganska rolig värld må jag säga

#10 - - Elina:

Vad tråkigt att bloggen blev kapad! Men roligt att du kommit igång med bloggandet igen. Låter som en helt underbar inriktning för din blogg tycker jag.

#11 - - Jessifri85 :

Kul att läsa en ny blogg 😃.
Skönt att du fick tillbaka ditt domän. Ska bli kul att läsa din blogg & lära känna dig. För jag tror inte att jag har läst din blogg förut.

Ta hand om dig! Ha det så bra! 🌹

#12 - - Amanda:

Så tråkigt att din blogg blev kapad. Inte alls roligt ju, jag älskar att blogga och jag hoppas och tror att det inte kommer dö ut. Det är så kul och skriva :)