70 av 70 dagar avklarat

Får man säga äntligen när sommarlovet tar slut och alla barn har återvänt till vardagen? Nu är 70 av 70 dagar sommarlov avklarat. En sommar där vi verkligen inte gjort "nått" och jag har inte ens lämnat stadens gräns en gång på denna tid. Det kan man väl kalla att hemestra delux. 
 
Vi hade tänkt avsluta ledigheten med att åka på getcafe men tyvärr regnade det hela söndagen då de hade öppet sista gången för sästongen. Inte så kul att vara ute i sådant väder. Blev i stället lekland och trodde att testen av stan skulle vara där med tanke på att skolarna startade sedan på måndag och det dåliga vädret. Döm om min förvåning när vi fick vara nästan ensamma där i en timmes tid. Var några lite äldre ungdomar som hoppade på trampolinerna längst bort i hörnet och precis innan vi åkte kom en familj med ett litet barn. Sällan de varit så lugnt och tyst där, oftast vill man ju nästan ha öronproppar
 
 
#1 - - Marlene :

När mina barn gick i skolan hade jag nog mer ångest än dem när sommarlovet var slut. Det innebar nämligen att vi var tvungna att lämna Öland och åka hem till verkligheten igen. Det var så lugnt och kravlöst där.

#2 - - Madde:

Kan inte förstå att sommaren är över redan. En vecka var vi borta, sen har jag bara jobbat känns det som

#3 - - Kamilla:

Det låter så galet länge 70 dagar eller 10 veckor men det går snabbt. Dottern börjar andra ring nästa vecka.

#4 - - fighterwomen85:

Ja, nu är det slut på den långa ledigheten. Men ändå skönt att få något gjort på dagarna när man börjar jobba. Ta vara på dagen ordentligt när man går upp tidigt å så.
Ibland förvånar man sig att antingen är det mycket folk eller lite med folk 😂. Lite skönt att ha leklandet för er själva ändå. Att barnen fick leka av sig 😊👍.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#5 - - corkystyle:

Tråkigt att det regnade. Denna sommar blev blötare än vad man kunde tro. Skönt att det var lugnt på leklandet när ni var där. Själv har man aldrig varit på något sådant men då har jag inte några barn.