Besök i paradiset och himmelriket

Kan man åka till Kauhava utan att ta en sväng in till Lankava? Tror svaret på den frågan är nej, det kan man inte. I alla fall inte om man är lagd åt det hållet att man gillar att handarbeta. Detta är verkligen ett paradis och man bör hålla hårt i pengarna. 
 
Senast jag var hit med syrran förra året tror jag att vi tillbringa nästan två timmar här inne, för det finns så många olika garner i olika material. Och man behöver ju känna och klämma på de flesta, och dofta på de som är i äkta ylle. 
 
 
Riktigt lika mycket tid hade vi inte på oss denna gången då vi var här i stan (kan man ens kalla kauhava för stad?) på ett annat ärende med maken. Men en dryga 20 min fick jag här inne, hade inte direkt någon plan eller över vad jag behövde. Men tomhänt, ja de kommer man inte ut härifån. 
 
 
Vad tycker ni om resultatet? Och vad tror ni att det skall bli? Vink är att de kanske inte hör ihop alla med varandra
#1 - - Elina:

Wow vad häftigt med så mycket garn på samma plats! Blir så sugen på att virka när jag ser detta. Vad är det för spännande du ska göra?

#2 - - fighterwomen85:

Aldrig hört talas om orten/staden 😊. Men har man intresse för handarbete eller stickning 🧶 så kanske man känner till det.
Kul att du ändå köpte något denna gången fast du inte hade tänkt ut något att köpa 😀. Fina färger 🧶😃👍. Ska bli & se vad det blir av det där.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#3 - - Snabela :

Håller med dig om att man inte kan strunta i att gå in i en handarbetsbutik om man är i närheten. Är alltid lika kul att bara strosa runt i sån butik.

#4 - - Jela:

Men wow vilken fin butik! Så kul med handarbete, jag vill såå gärna lära mig och blir så sugen på att komma igång men är helt nybörjare 🤗 Men du är ju otroligt duktig! Blir kul att se vad du skapar 🌸

#5 - - Michelle :

Ja det gäller att hålla hårt i pengar när man vill verkligen vill bara ha. Jag imponeras av de som vill sticka och hålla på med detta. Kul grej :)

#6 - - corkystyle:

Härligt med ett sådant ställe. Antar att du är rätt ofta där. Har ingen aning vad du ska göra med det du köpte. Hoppas du visar upp sedan vad du gjort med sakerna i bloggen senare.

#7 - - Kamilla:

Vilken godisbutik för garnälskare. Mamma hade älskat att shoppa loss där. hon är nämligen en mästare på att sticka och virka

#8 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv:

Men så kul, du som gillar sådant måste verkligen varit riktigt glad. Önskar verkligen jag kunde mer sånt, skulle vara kul att kunna skapa mera själv.