Nytt beroende

I slutet på juli blev så strömsötröja nummer tre klar och kunde tas av från stickorna. En stickad tröja är ju en perfekt present mitt i sommaren så denna var en present till ett syskonbarn som fyllde två. 
 
Testade att sticka i ett annat garn denna gång, lite "finare" då den skulle vara present. Prövade Drops Karisma garn men tror tyvärr inte att jag kommer sticka flera tröjor av det. Upplevde garnet som lite halt och svårt att få riktigt jämt. Mjuk blev den i alla fall om man jämför med de som jag stickat i Novitas sju börder och Isoveli som jag använt mig av tidigare
 
Frågan är. Hur många tröjor tror ni att jag kommer att sticka innan året är slut? Som ledtråd kan jag ju säga att jag aldrig har stickat tröjor tidigare i mitt liv och sedan maj har jag fått 3 stycken klara. 
 
 
#1 - - fighterwomen85:

Kul att du hittat nytt intresse i sommar. Tröjan till syskon barnet var jättefin 😃👍. Du kanske stickar 3 st tröjor till. Det gissar jag på 🙂.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#2 - - Kamilla:

Superfin liten tröja som kommer värma liten nu i höst.

#3 - - corkystyle:

Så fin den blev. Du verkar hittat något du tycker är väldigt roligt. Jag chansar och säger att jag tror du hinner klart tre stycken till innan året är slut. 😉