Största bullen jag någonsin köpt

Brukar fira (jepp fira 😉) första dagen på terminen när alla har återvänt och jag får en lugn dag för mig själv med att köpa en god bulle eller bakelse. Bara för att jag kan liksom
 
Årets bulle blev däremot både större och dyrare än vanligt. 
 
Vi har nämligen äntligen lyckats köpa oss ett bilsläp. Bor man i hus så märket man hur ofta det är som man skulle behöva hämta byggmaterial, föra större saker till återvinningen eller hämta upp saker man hittar på marketplace. Och nu är det äntligen möjligt, tog oss bara 4 år som husägare. 
 
Vårt största projekt är väl att vi ÄNTLIGEN kan tömma ut de förråd på gården där förra och förrförra ägarna lämnade allt skräp de inte ville ha med sig när de flyttade. Är inte bara en eller två saker, man kommer inte in där. Helt oskyldiga är inte vi heller utan nog finns de rester av oss där inne. Ränkar med en 40 varv till tippen innan vi är klara där. 
 
Jag trodde ju att vi hade en stor bil, men den ser ju nästan liten ut här. Eller kan det vara fotografen som fått en knasig vinkel kanske. 
 
#1 - - Marlene:

Visst är det skönt att rensa! Särskilt när man verkligen ser skillnaden och kan använda utrymmet till nåt vettigare.

#2 - - Kamilla :

40 vändor med släp till tippen då vet vi vad du kommer syssla med framöver. Ibland minns jag att jag kunde hitta några bra saker på tippen. Krukor framflr allt

#3 - - Popprinsessan:

Lite svårsmält bulle va? ;-)
Med en man som älskar prylar är det ett måste med släp så vi har också ett. Gillar dock inte att köra med släp så det får oftast mannen göra.

#4 - - Elina:

Släp är guld värt! Vi använder vårt mycket här hemma. Vet inte hur vi skulle klara oss utan faktiskt.

#5 - - Michelle :

Hm att man lämnar saker bakom sej tycker jag inte är ok för fem öre. Det är ju inte erat jobb att få ta bort det från dem. Men skönt ni kunde fixa även erat :)

#6 - - Moen:

Ååh, så gott. Kan inte få nog utav kanelbullar. Varit gott med en sådan nu! 😍

#7 - - corkystyle:

Kan tänka mig att man behöver något för att åka med skräp om man har hus. Kul att du väljer att fira första dagen på terminen med en bulle eller bakelse. Det där förrådet måste vara stort.