Årets bokrea

Har du handlat nått på årets bokrea? Förbeställde lite böcker från adlibris och igår kom paketet hem. Blev 10 stycken åt mig, nästan alla är för mig okända författare så skall bli spännande. Köpte även en bok om kalligrafi, tycker det verkar spännande
 
Sedan var jag riktigt generös så barnen fick hela två böcker *skrattar* Pärlplatteboken var dock lite av en besvikelse, varje bygge kräver minst 4 plattor, de var jättestora figurer. Sedan handlade jag uppföljaren till boken som inte ville bli läst, den har de älskat här hemma. 
 
 
Men ni trodde väl inte att de skulle räcka. Har även fyndat dessa i "matbutiken". Har redan hunnit läsa ut båda Läckberg samt Ninni Schulmans bok. Men nu kanske jag har böcker så jag klara mig ett tag i alla fall
 
#1 - - Fru Rödlök:

Ja, Tacaqs gör hyffsat stora motiv. Tror det är för att motivet ska bli så detaljerat som möjligt. Men synd det inte var som du hade hoppats på. Kul att fynda på bokrea, jag har som vanligt ingen möjlighet och det suger .. haha. Fast köper ju alla mina på loppis.

#2 - - Popprinsessan:

Älskar att fynda på bokrean! Hoppas att det finns lite kvar när jag kommer hem från London :-) Inte för att jag behöver - har flera böcker som ligger och väntar på att bli lästa..

#3 - - Madde :

Har inte köpt en ända bok på rean och min man bara en. Brukar bli ett par till men nu lockade ingenting.

#4 - - Bland Kastruller och Vinglas :

Har inte handlat något i år. Brukar ofta vänts till de rear på rean. Fast i år har jag fått en jättehög av mamma,att plöja igenom först.
Kram Kajsa

#5 - - Amanda:

Än så länge har jag inte köpt något från bokrean men jag vet och gissar att något paket kommer komma, då jag inte kommer hålla mig. Älskar att få bokpaket😍

#6 - - Angelica Elversson:

Oh, jag var så sugen att gå in på akademibokhandeln här om dagen då jag såg att bokrean var igång.. Men jag höll mig, har ju böcker jag inte är klar med, samt ljudböcker. Men lyckan i att komma hem med nya böcker, den är svår att slå! Ha en fin helg!

#7 - - Hannas krypin:

Älskar att läsa men har inte läst på bra länge nu. Tänkte jag skulle läsa de olästa böckerna som jag har i bokhyllan innan jag shoppar hem nya. Vad synd att pärlplatteboken var en besvikelse. Men något kanske det går att bygga ändå?

#8 - - Kamilla:

Jag var riktigt sen med att handla på rean i år. Typ nyss köpte jag bara tre böcker varav en ska jag ge bort.

Tänkte även gå ett var på rean idag när jag är iväg

#9 - - Elina:

Vad roligt att du har fyndat på bokrean! Jag har lyckats hålla mig ifrån den än så länge, har så långa olästa böcker i hyllan som jag tänkte ta tag i först.

#10 - - Från skog till strand:

Vilka fina bokfynd! Jag har köpstopp för böcker, har för många böcker hemma och gör ett försök att rensa i bokhyllorna. Så bokrean försöker jag hålla mig borta från. Läser mycket på plattan och på så sätt har jag ändå alltid ny läsning på gång. Läser just nu Himmel över Alaska med Kristin Hannah.

#11 - - corkystyle:

Så mycket du har fyndat på bokrean. Själv har man inte köpt något än på bokrean. Man får se om det blir något. Jag väntar på att sista boken i Outlander serien ska komma ut i storpocket format på svenska men det kan nog dröja innan den kommer ut. Kul att även hitta böcker till barnen.

#12 - - Michelle :

Va kul med nya böcker o att det blev så mkt böcker. Då har du mycket att läsa framöver samt till barnen att de fick två böcker :) kul för dem och dej 🥰

#13 - - Amanda (Swedish Passport):

Men så härliga fynd du gjort! Har inte ens kollat in bokrean, borde kanske göra det då jag har ett par böcker på span jag gärna vill läsa :)