Naturens magi

Blev en kvällspromenad igår i solnedgången. Hur härligt är det inte att det är ljust ännu kl 17:30 på kvällarna. På julafton gick solen ner runt 15. 
 
Nu höll solen precis på att börja gå ner och det var den magiska blå timmen. Man märker dessutom att solen faktist har börjat värma nu för var kanske minus 3 på dagen men nu var det närmare minus 10.
 
Men visst är det bara magiskt. Här står jag mitt på en bilväg (lugn, det är 40 väg och inga bilar i siktet)
 
Utsikten över åkrarna 
 
En gammal stocklada i dimma. Nästan lite magiskt över det med de mörka träden och solen som går ner i havet bakom dem
 
 
 
 
 
#1 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv:

Du bor onekligen i en vacker naturplats. Visst är det magiskt ändå att vi fått denna tid på året nu när solen tittar fram. Jag gillar det också, så himla intressant hur snabbt solnedgången kommer tillbaka.

#2 - - Jessifri85 :

Jag kom precis in efter en promenad. Å det var så skönt ute. Mm härligt nu att det är ljust fram till ca 17.30 😃. Så bra bilden blev på timmer stugan 😃👍. Mm magiskt väder har det varit i helgen ☀️😍🤩😄.

Hoppas att det är bra med dig! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#3 - - Madde :

Det är verkligen så vackert. Visst blir man glad över att det blir ljusare ute. Vi behöver helt klart ljuset.

#4 - - corkystyle:

Så härligt det ser ut att vara. Den sista bilden har något magiskt över sig. Du är väldigt bra att fotografera. Önskade jag bodde så vackert också. Var på en promenad igår och det var väldigt fint då det var någon minusgrad och soligt och blå himmel.