1 juni och snöstorm

Första juni idag och sommaren är här. Men tror att någon glömde ge kalendern till vädergubbarna. Var en snabbis in till stan. När jag startade visade termometern 9 grader i bilen, när jag kom fram 7 min senare hade den sjunkit till 5. Det är inte okej
 
Vad som är ännu mindre okej var det som kom ner från himlen, S N Ö. I juni? Värden är en aning upp och ner. Och så säger de att vi kommer få en ovanligt varm sommar och att El Niño skall uppstå. Just nu tackar jag nästan ja till lite global uppvärmnig (Obs ironi)
 
Fånga snö på bild är inte så lätt
 
Och jag var inte enda med telefon i högsta hugg för att fota. 
 
Nu, 40 min senare skiner solen från en klarblå himmel. 
#1 - - Popprinsessan:

Nää men nej det är inte ok med snö i juni!!!! Det är lite oroande med vårt klimat tycker jag. Visst gillar jag att det varit varmare somrar på senare år, men det är också lite läskigt..

#2 - - Marlene:

Jag tyckte på riktigt så synd om er när jag såg detta i morse. Vi tycker att Stockholm har långa vintrar och nu har vi faktiskt bestämt oss för att flytta till Skåne den dag vi ska ha ett annat boende än husbilen. Jag vill helt enkelt inte ha vinter mer.

#3 - - Madde:

Andra har också delat snön som kom. Det är absolut INTE ok i juni :-)

#4 - - Lillan Kind :

Men fy tusan att få snöväder i juni!! Det skulle jag nog känna som lite psykiskt påfrestande😆 Tur att det gick över efter 40 min, och hoppas att det inte föll så mycket snö att du måste skotta.

#5 - - Bland Kastruller och Vinglas :

Snö!!! Det är ju galet. Tänk att här i söder har vi haft 17 grader och sol...tänk vilken skillnad vi har i samma land
Kram Kajsa

#6 - - Snabela :

Inge vidare med att det snöar nu, nu när man förväntar sig sommarväder med sol och värme.
Om man pratar med vissa äldre människor så kan dom berätta att dom har upplevt snö vid midsommar. Men det hoppas jag verkligen inte att det händer igen.

#7 - - Stegsamlaren:

Brr! Inte alls kul med snö, ska vara soligt och fint i Juni tycker jag, men vädret har ju en tendens att leva sitt eget liv

#8 - - corkystyle:

Sjukt att ni fick snö igår. Här hade vi rätt kallt väder igår. Men idag lyser solen och jag ska in till stan för att bland annat dricka kaffe på espresso house. Hoppas du får en bra fredag!

#9 - - Michelle :

Nämen, va lustigt att de kom snön hos er. I juni? Vi får verkligen hoppas att det vänder. Det blir såfall som att ha snö hela året om som i Narnia böckerna.

#10 - - Malin:

Så himla udda bäver i början på Juni, dag för dag är som lotto med kläder och vilka skor som passar just där och då för så snabbt som det kan ändra på bara några dagar! 1❄️🌻☀️😅🤩💜