Allergisk reaktion i lekrummet

Är det bara vårt lekrum som med jämna mellanrum drabbas av allergiska reaktioner? Vet inte vad det annars kan vara för på en gång verkar allting bara flyga ut från sina platser och så flödar det på golvet. Som i en ordentlig nysning. 
 
I de svåra fallen börjar det dessutom rinna ut ur lekrummet, vidare in i hallen och landar till slut i vardagsrummet. 
 
Frågan är, finns det nått botemedel man kan ta till? Kanske ett vaccin? En och en halv timme senare och två tappra vuxna städare är ordningen återställd. I alla fall i 10 min. 
 
Sedan kan man fundera på hur länge det tar att få upp en gardinstång också. I april är det 4 år sedan vi flyttade in hit (har vi faktist bott här så länge?) Och i lekrummet, mitt kontor och gästrummet saknas det ännu gardinstänger. Vi har i sovrummet men några gardiner har det inte kommit upp. Finns dock mörkläggningsrullgardin så kanske inte helt nödvändigt? 
#1 - - Elina:

Haha, det där kaoset känner jag igen! Ända skillnaden är att mina barn gör så över hela huset 😂

Svar: Här försvinner nog sakerna vidare ut i huset. Och sedan blir de bara inkastade i lektrummet= ingen vill leka där och saker börjar vandra ännu mera
mariasliv.net

#2 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv :

Haha det klassiska med barn, och tyvärr blir det inte bättre. Tonårsrum ser hemska ut de med, skillnaden där är att jag inte städar 😅. Då får det se ut så där liksom.

Ja du ibland är drt svårt att få upp saker man tänkt sig 😅

Svar: Då kan man ju i alla fall stänga dörren ;)
mariasliv.net

#3 - - corkystyle:

Det där är nog ett rätt vanligt problem när man har barn. Jag själv har inte barn men känner igen mig från när jag var barn själv.

#4 - - Madde :

Tycker det ser ut som ett helt normalt lekrum. där barnen har fått busa runt, vara kreativa och ha roligt. :-) Fick en flashback till då mina barn var små.

Svar: Jepp, skall ju synas att de fått låta fantasin flöda
mariasliv.net

#5 - - Kamilla:

Så härligt att se bilden av det städade rummet. JAg får ont i magen av röriga rum.

Ha det gott

Svar: Gillar ordning och reda men tiden räcker inte till. som att sopa sand på en strand ibland
mariasliv.net

#6 - - Moen:

Barn är verkligen duktiga på att stöka ner och få leksaker mer än överallt i huset. Vad duktiga ni är! Vad hade du velat ha för gardiner?