Än så är det långt till vår

Nu har vi kommit halvvägs in i mars men ännu ser det ut som att våren är långt borta. 10 dygns prognosen visar inte heller den så mycket värme, någon dag orkar temperaturen över till plussidan mitt på dagen men nätterna är destu kyligare. Visserligen gillar jag vintern. Men jag är också sugen på att starta upp trädgården
 
Foto från dagens promenad. Morgonens dimma hade fastnat i träden. Men isen ligger tjock ännu
 
Några vårtecken har i alla fall dykt upp. För det första, ljuset. Äntligen är det nästan 12 timmars som solen är uppe på ett dygn. Vårdagjämningen är bara en vecka bort. 
 
Fåglarna kvittrar när jag hämtar tidningen på morgonen och idag hörde jag även måsarna skria
 
Och bara solen ligger på, så droppar det från taket. 
 
 
#1 - - fighterwoman85 :

Mm halvvägs i mars.
Jag lyssnar på mix megapol på morgonen. Då var det en i det programmet som tog upp detta med mars. Å han hemförde med torsdag kväll. Att snart händer det något roligt. Men än är det en liten väntan till. Å han har ju rätt i det 😊. Tryckte det var Såå bra!

Men det ska bli skönt med vår 🌷. Solen som värmer, barmark. Ingen snö som är på väg.
Det är så fint när det är frost på träden & buskar. Å helst ska solen lysa åxå ❄️☀️😊. Jättefin bild du tagit 😃.
Mm så skönt att det är ljust nu när jag går upp halv 7.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#2 - - Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå":

Lite sjukt att det kan va sån skillnad på vart man bor i detta land med tanke på hur vädret kan vara. Här känns det som början på lite vår o absolut ingen snö eller minus.

#3 - - Bland Kastruller och Vinglas :

Nä, våren känns lite segstartad. Kallt ena dagen, ok nästa till hagel eller snö den tredje dagen. Vi har mest plus dock i Malmö nu om dagarna.
Kram Kajsa

#4 - - Bland Kastruller och Vinglas :

Nä, våren känns lite segstartad. Kallt ena dagen, ok nästa till hagel eller snö den tredje dagen. Vi har mest plus dock i Malmö nu om dagarna.
Kram Kajsa

#5 - - Popprinsessan:

Längtar väldigt mycket efter våren! Har inte så mycket snö här nere i Skåne, men det är mycket regn och rusk. Var såå glad i fm när solen visade sig! Ikväll regnar det dock igen...

#6 - - Madde :

Vi fick ju även ett bakslag här nere, men nu börjar våren titta fram igen. Hoppas inte på mer snö förrän i slutet på året. Ljuset gör så mycket, men tycker att det blir ljusare då det ligger lite snö. Det piggar ändå upp.

#7 - - Kamilla:

Igår var det riktigt mycket vår här i Stockholm. Solen sken och det var varmt och skönt. Överallt satt människor ute och njöt av våren

#8 - - corkystyle:

Det känns som det är länge till det blir vår och sedan sommar. Jag själv har hellre snö än att det ska vara regnigt och lerigt. Härliga bilder du tagit.