Den jäkliga torktumlaren.

Blir. Så. Trött. På. Vår. Torktumlare
 
Den är inte riktigt 5 år gammal och nu är det TREDJE gången jag fick byta låset i luckan. Hur tänkte man när man tillverkade delen i plast liksom? Första gången fick vi det på garantin för hände efter typ 6 månader. Tror det är bara ett år sedan jag senast skruvade sönder och bytte. 
 
Måste nog ge en eloge till alla de familjer som orkar hänga sina kläder för att torka. En vecka utan torktumlare och jag blir tokigt på alla kläder som hänger överallt. Med massa barn i huset tvättar vi minst en maskin om dagen. Tog en vecka att få tag på reservdelar och då betalade jag extra för att de skulle gå snabbare. Skulle annars fått vänta ännu en vecka. 
 
 
Nå nu är det lagat och ni kan ju gissa var ni hittar mig i helgen. Har sparat tvätt på hög nu ett par dagar, sådan som inte varit absolut nödvändigt att tvätta. 
 
Måste ju lägga in bildbevis att jag fick ihop allting också ;)
 
#1 - - corkystyle:

Otur att den går sönder. Däremot är det bra att du kan fixa det själv så ni inte behöver ta in någon som gör det. Då antar jag att det skulle bli dyrt. Ibland fattar man inte hur de tänker när de gör något i plast,

#2 - - Madde :

Men så surt. Man tycker att det ska hålla lite längre. Vi har bara tvättmaskin, men samtidigt är vi bara två. Däremot håller jag med om att det ser så tråkigt med all tvätt överallt.

#3 - - Jela :

Åh ja det är verkligen inte kul när tumlaren är trasig så man behöver hänga en massa tvätt överallt! Vi har tvättstuga och hänt några gånger att det inte funkat, inte alls kul. Skönt att du fixat det nu! 🤗

#4 - - Elisa:

Heja dig för att du fixar! Blir svettig bara att se första bilden. Att läsa det här gör mig också glad över att bo i lägenhet med tvättstuga. Händer visserligen att vi får hänga tvätt på tork hemma och jag håller med dig då om att det känns som det är kläder överallt. De får dessutom hänga liite längre än om de varit i torkskåp. 😅

#5 - - Kamilla:

Det måste gått troll i tvättmaskiner och sånt igår. Jag fick också krångel så repratör kommer nästa vecka och hörde två andra vänner som fick problem med sina och såp du nu också.

Suck alltså

#6 - - Michelle :

Åh vad tråkigt när det strular sej och bara vill balla urs luft torka mina kläder brukar jag göra. Hoppas du slipper detta i fortsättningen 🧺

#7 - - Bland Kastruller och Vinglas :

Så frustrerande, borde ju hålla i mängder med år till. Att ha tvätt hängandes över allt är minst lika frustrerande
Kram Kajsa

#8 - - corkystyle:

Otur att låset gick sönder igen. Tur att det finns reservdelar att beställa och att du kan fixa det själv. Annars kunde det ha blivit mycket dyrare.

#9 - - Elina:

Åh jag skulle inte klara med utan torktumlare. Det är så smidigt, speciellt med småbarn och mycket tvätt.

#10 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv:

Men fy! Det där är ju inte okej, jag trodde man ska ha ha garanti i fem år? Men drt kanske bara är på vissa ställen?

#11 - - fighterwoman85 :

Vad drygt att en av den viktigare saken i hemmet krånglar. Vi har ju inga barn. Så än så länge tycker jag att det går bra med hängande tvätt. Jag är uppvuxen med tvätt överallt. Eller vi hade tvättstuga. Å vi har tvättstuga i vårt hus. Skönt. Men vi har torktumlar åxå. Att tvätta tycker jag går rett bra än så länge 😊.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#12 - - Amanda:

Inge kul alls när tvättmaskin eller torktumlare ska krångla. Man behöver ju tvätta kläder. Hoppas att låset håller nu :)