Jag bara tjatar om snö och vinter

Visst blir ni överraskade över att det igen kommer ett inlägg om snö och vinter. Men är inte mitt fel att vädergudarna bestämde sig att halva vinterns snömäng skulle komma i mars. I början av veckan hade det till och med börjat smälta men tji fick vi. För i natt trillade det ner ca 10 cm snö till. Nu böjar till och med jag bara en aning trött på detta
 
Magin i bilden. Snöiga träd och en röd lite lada
 
Inget badväder ännu (står på stranden) och de mörka molnen ser inte så lovande ut
 
Naturens magi
 
De lite större vägarna var i alla fall plogade när vi skulle iväg idag
 
Snön är inte bara underbart. Först 11 kom de ut till oss och plogade. Så ny har jag 1 meter bred plogvall att fixa. Räcker väl med ett hål för bilen va?
 
 
 
 
 
 
#1 - - Hopihopi:

Jag är också så trött på vintern. Det var redan helt okej väder, men nu till nästa vecka lovas det bara snö och kallt. Igen!

#2 - - Jessica:

haha ja nu vill man faktiskt ha vår. Men med april vädret vi haft redan nu kanske vi får vår redan i april iår istället? :O Vi kan ju alltid hoppas :D <3

#3 - - Marlene :

Den här vintern har varit väldigt lång! Idag var det ordentligt med sol för första gången, så jag tog faktiskt fram alla utemöbler. Men tydligen blir det snö igen i helgen… blä!

#4 - - Madde :

Här är det mer åt vårhållet vilket är så skönt. Visst är vintern vacker, men så mycket skönare nu.

#5 - - Lillan Kind :

Milde tid vilket vinterlandskap det är hos dig. Men det är vackert, och snö på granar är ju helt magiskt att se. Här får man också vänta länge på att det ska plogas, och ibland hela dagen.

#6 - - Elina:

Det är vackert med snö men nu vill jag ha vår och värme. Det blir lite tradigt när det kommer snö nu i slutet av mars.

#7 - - Stegsamlaren:

Snö kan man minst sagt ha fått nog av nu, längtar till sommaren. Men korten är fina och om man inte haft en lång vinter precis så skulle man nog tycka att snön var efterlängtad och ganska mysig

#8 - - Kamilla:

Kanske inte vinter jag vill ha nu i alla fall fast är älskar alla årstider.

Såg faktiskt att vi också skulle få snö till helgen. Bu på den alltså

#9 - - Elisa:

Även om jag också längtar till en ny årstid nu kan jag inte hjälpa att jag ändå kommer sakna bilder med snö ett tag, särskilt såna som dina som visar ett vinterland! Gå runt i en snöig skog och bara lyssna på naturen. Det är det bästa. Det här slasket som varit och regnsnö med störningar som följd kan lika gärna vara. :)

#10 - - Bland Kastruller och Vinglas :

Magiska bilder! Här i Skåne bjuder dagen på regn, regn, regn och väldigt grått väder. Men vi har ca 8 plusgrader, så vinter är helt borta.
Kramar Kajsa

#11 - - Popprinsessan:

Visst ser det ljuvligt ut med snö när den är så där vit och vacker, men... det är inte riktigt min grej nu i mars! Fast jag vet inte vilket som är bäst - här nere i Skåne har det regnat varenda dag i en evighet nu. Varenda runda med hunden är en regnrunda... Det är inte mysigt alls och definitivt inget fint på bild som snö!!

#12 - - corkystyle:

Ja jag önskar att det inte kommer någon mer snö hos mig. Däremot som du skriver kan man inte ta det för givet. De där med plogvall är en klassiker när de har plogat.

#13 - - fighterwoman85 :

Oj vad snö ni har. Vi har barmark här. Just nu alla fall. Jag förstår dina känslor. Nu börjar jag med känna att det räcker med snö. Men kommer säkert 1 elr 2 bakslag till med snö. Det är ju bara mars. Dåligt att dem kom vid 11 & skotta hos er. Å drygt att få en vall. Men bra träning att forsla bort det 💪😊.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#14 - - Therese :

Ja vädret känns lite knepigt ändå ibland, snön vill vi ju ha nov-februari om den skall komma ner, inte i mars, då vill man ju ha vår och värme och massa vårtecken. Men jag är lite glad för barnen i alla fall som får njuta av lite snö till - men utöver det kan det kvitta. Väldigt fina vinterbilder du delar med dig i alla fall