Klippt för trollet

Mitt hår växer verkligen som ogräs. Just nu går jag och klipper mig var 7:de vecka ungefär. Och de två sista veckorna går det knappt att få någon frisyr av det hela utan att använda halva burken vax. Syns ju inte ens att jag har sidecut här på bilden. Tanken är väl att jag efter ett par veckor skall fixa till sidecuten själv med klippmaskinen men veckorna går så snabbt så plötsligt är det dags för frissan igen. 
 
Nytt besök idag och nu testade vi att ta det ännu kortare än vanligt, skall bli spännande och se hur det fungerar. Är ju bara hår liksom så det växer ju ut igen
 
Annars någon annan som är sjukt obekväm med att ta selfies? Tycker aldrig att jag får till någon bra vinkel eller så bokstavligen stirrar jag in i kamerna. 
#1 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv:

Just det, har man kort hår lär man ju klippa det ofta. Eller lär, men man får väl hålla efter i alla fall om man vill ha frisyren. Tycker det ser ut som längden blev jättebra på dig.

#2 - - Madde :

Fattar inte hur dom bär sig åt som alltid blir så snygga på selfies. Jag gör det inte kan jag säga.

#3 - - fighterwoman85 :

Att ha kort hår är svårt & krävande. Man måste underhålla det mer. Men samtligt så är det skönt med att ha kort hår på ett vis.
Hoppas att du blir nöjd över frisörs besöket 😊. Jag Älskar att gå till frissan 🥰.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#4 - - corkystyle:

Fin du blev i håret denna gång. Ja när man har klippt sig så växer det som ogräs. Jag själv brukar gå en gång i halvåret tror jag det är. Då fungerar det som bäst för mig. Själv är man också rätt obekväm att ta selfies. Så du är inte ensam.

#5 - - Lillan Kind :

Jag blir nästan lite avis på att ditt hår växer så
fort. Mitt har växt i snigelfart sen förra våren. Jag är också väldigt obekväm med att ta selfies, och är superdålig på det också.

#6 - - Kamilla:

Tjusigt. Jag var också hos frissan igår och håret blev lite kortare.
Skönt med fräscht hår nu när våren knackar på

#7 - - Marie:

Jag är också kortklippt och jag ska till frissan idag och jag klipper mig också var 7:e vecka. Men instämmer de sista två veckorna är hemska, man känner sig färglös och platt

#8 - - Tenakth:

Skit vad snyggt det blev. Jättefint. Passar jättebra i din nya frisyr! 🤍