Produktiv förmiddag

Fick oväntat lite ledig förmiddag idag. Skulle egetligen haft tandläkartid idag men de ringde på morgonen och frågade om det är möjligt att flytta på den pga att de fått ett akutfall. Och vem säger nej i en sådan situation. 
 
I stället för att bara slänga mig i soffan efter att lämnat barnen så drog jag i stället på mig träningskläderna och körde för första gången på evigheter ett träningspass. Blev ett lättare pass med gummiband, gympaboll och egna kroppen. Märktes alltför tydligt att jag inte tränat och att jag har en förkylning i kroppen. 
 
Under tiden fixade jag middagen klart i ugnen. Tror den KAAAAN ha varit en minut eller två för länge. Skall föreställa köttfärsfrestelse. 
 
Som tur var har jag ännu några timmar ledigt innan alla kommer hem. Tror jag skall sitta i soffan tills dess och varva lite läsning med att försöka få ihop min stickning 
 
 
 
#1 - - fighterwoman85 :

Det där har jag svårt för. Att göra något annat än det som var planerat. Som nu för dig. Inställd tandläkare & du träna istället. Men jag jobbar på det.
Tandläkare vill iaf jag ha det överstökat än att dra på det. Gött med ett tränings pass 💪😊👍. Tror vi tjejer bara kan göra 2 saker samtidigt. Som du nu. Mat i ugnen & träna samtidigt ☺️.

Skönt att sätta sig & ta det lugnt med bok 📕 & stickning 🧶.

Krya på dig! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#2 - - Marlene :

Det är så himla skönt ibland när saker blir inställda, då får man ofta massor gjort. Men ibland är det himla irriterande också…

#3 - - Madde :

Önskar så att jag kunde ha ett gym hemma, men funkar ju inte i en lägenhet. Skönt att få lite extra tid, hade gärna haft det också.

Svar: Är verkligen en lyx. Men inte blir det lättare att släpa sin ända dit 🤫
mariasliv.net