Yoga mot huvudvärk

 
Har ni några bra tips på hur man blir av med huvudvärk? Har de senaste dagarna vaknat upp med en migränliknande huvudvärk som inte vill släppa trots maxdos värktabletter. Tror det är en kombination av stress och spända axlar. 
 
Troligen har jag en muskelinflamation i vänster axel/skuldra som nu är värre än vanligt vilket gör att jag snedbelastar hela vänster sida. Tycks inte finnas nått vettigt bot heller, under 10 års tid har läkare bara kliat sig i huvudet. Varken sjukgymnastik, antiinflamatoriska preparat eller cortisoninjektioner har hjälpt. 
 
Nu skulle ju inte inlägget handla om axeln utan om huvudet. Testade en yoga med Adriana som faktist var riktat mot huvudvärk men tyckte inte att det hjälpte. 
 
 
6 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: huvudärk, hälsa, kronisk värk, tips, yoga
#1 - - Madde :

Vad tråkigt att det inte hjälpte för dig. Yoga är väldigt bra, men kan inte hjälpa mot allt, alltid. Tänker att det beror på varför du har huvudvärk.

#2 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv:

Det är inte kronisk migrän eller spänningshuvudvärk du har då? Låter ju som att det är det när de sitter så där. Och helt ärligt verkar läkare vara otroligt ovilliga att hjälpa till när någon har kronisk värk.

Jag tycker egentligen ingenting funkar förutom citodon, eventuellt massage men det har man ju inte råd med flera gånger i månaden. Hoppas du får andra tips.

#3 - - Elina:

Hoppas att du hittar något som hjälper! Har tyvärr inga bra tips att komma med.

#4 - - fighterwoman85 :

Drygt att ha huvudvärk. Låter som du vet orsaken. Nu är det bara klura ut hur du ska få bukt på den. Massage ska vara bra.
Jag är stel i nacken & då kör jag Tens. Det funkar för mig väldigt bra. Då den gör så att musklerna slappnar av 🙂.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#5 - - corkystyle:

Visste inte det fanns yoga för huvudvärk. Låter inte alls roligt med värk i kroppen och att ingenting hjälper. Jag själv har aldrig testat yoga men känner att det inte är något för mig.

#6 - - Amanda:

Själv får jag migrän till och från så att ha ont i huvudet vet jag hur det känns, och jag är tacksam att min medicin mot migränen fungerar. Kan inte vara kul att ha konstant huvudvärk.