Läsning i April

April månads läsning blev 6 böcker i fysisk form och 3 ljudböcker. Totalt har jag läst 2101 sidor. 
 
Kristina Ohlsons serie läste jag den senaste boken (hoppas det kommer fler om Augusti Stingberg) och som vanligt var det spänning från sidan 1. Men en härlig clifhanger till nästa bok
 
Linda Castillos böcker handlar om en polis som är uppvuxen som Amish. I böckerna reder hon upp mord som drabbat stadens Amish-befolkning. Hennes böcker har varit lite svåra att komma in i och är många namn att hålla reda på. Detta är den tredje boken översatt till svenska
 
Anna Jansson handlar så klart om Maria Wärns jobb som polis på gottland, nummer 24 i ordningen. 
 
Dennise Rudberg har jag inte läst innan men fyndade dessa på bokrean. Handlar om tre kvinnor med helt olika bagrund som förs samman för att tyda kodande meddelande under andra värdskriget. Väldigt lätta böcker att läsa, perfekt till hängmattan, läste alla tre böcker på en vecka. 
 
 
#1 - - Madde :

Det var ju en del böcker på en månad. Jag har inte riktigt det tålamodet, men ibland så händer bara Tack för botipsen i alla fall.

#2 - - Stegsamlaren:

Roligt att fynda böcker billigt och läsa författare som man inte kände till innan, bra med boktips..

#3 - - Michelle :

Oj det var ju verkligen inte dåligt med att låsa så mkt + ljudböcker :)

#4 - - corksystyle:

Du har läst en hel del böcker i April. Jag själv håller mig till ljudböcker. Har inte hört talas om någon av de böcker du läst. Själv lyssnar jag just nu på andra boken i serien the 100 av Kass morgan på engelska.

#5 - - fighterwoman85 :

Jag tänkte att jäklar vad du läser böcker! Men sen titta jag på hur många böcker jag har lyssnat på under dem senare 30 dagarna. Å då är det 6 böcker med 😁😄.

Du berätta om Denise & hennes böcker. Låter spännande. Jag blir klar med min bok jag lyssnar på nu ”Den hemliga våningen” idag. Så kanske jag ska ge mig på en av Denise böcker 😊. Jag har heller inte lyssnat något på hennes böcker.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#6 - - Kamilla:

Ja du har allt läst en hel del ser jag. Tyvärr så jag jag själv varit usel på att både läsa och lyssna på ljudböcker på sista tiden

#7 - - Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå":

Svarade på din fråga i mitt inlägg idag

Svar: äsch, missade det
mariasliv.net