Mera strul

Blev lite radiotystand igen. Orsak: Min dator tvärdog och går inte att starta. Skärmen blev bara svart och ingen aktivitet kan skönjas.
 
Så. Blev till slut tvungen att köpa ny dator. Kanske det ändå var dags då den gamla var från 2012, minimalt med minne och inga program fungerade på den längre. Men nu kommer jag inte åt mina bilder, mina program och hälften av websidorna jag brukar söka har jag glömt bort. Så fort jag blir lite rikare skall jag föra in den så att det förhoppningsvis går att rädda allt mitt material på den. 
 
Men varför sker allt på en och samma gång? Och hur handkikappa är man inte utan en dator idag? visserligen går det ju att använda telefonen till det mesta, men i alla fall jag har svårt att skriva längre texter på telefonen, och den funkar inte med vår skrivare så får inga utskrifter. 
 
Nu är i alla fall steg ett fixat och jag kan igen sätta mig ner och skriva saker. 
 
 
#1 - - fighterwoman85 :

Nä. Fy vad drygt 😕. När den bara dog & du inte kommer åt något. Förhoppningsvis kan du få ut bilder från datorn. Eftersom den är gammal. Inte sönder. Eftersom det sitter troligtvis ett minneskort i den där bilarna är. Håller tummarna ✊✊🤗.
Det känns som att börja på ruta 1. Spara sidor igen i Favoriter. Bygga upp den igen m.m.

Mm det är ofta flera oturs saker händer på samma gång. Konstigt nog.
Skönt att du har en dator nu iaf.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#2 - - corkystyle:

Otur att datorn slutade fungera. Här har man varit tvungen att köpa ny tv då min gamla tvärdog efter att ha haft den i elva år. Då var jag glad att jag hade godeman då jag inte hade kunnat köpa en tv direkt.

#3 - - Madde:

Helt klart är man beroende av en dator. Håller med dig angående telefonen. Bloggar i princip aldrig från den.

#4 - - Marie:

Ja man blir lite utlämnad då och man inser att man har mycket på en dator som man skulle behöva säkra egentligen.

#5 - - Marlene :

Datorer som strular är skit, rent utsagt. Jag har fått en ny dator, innan de gamla kraschar. Kan ju vara smart att flytta över allt… men jag avskyr ny teknik! Jag är inte alls som andra som tycker en ny telefon är jättekul, tvärtom! Det är typ det värsta som finns :-p

#6 - - Snabela:

Man blir hemskt handikappad när det tekniska inte fungerar som det ska, det är först då man verkligen inser hur pass van, och kanske bekväm man är med vissa tekniska saker. Ibland så kan jag fundera hur man klarades sig utan alla dessa saker innan dom fanns.

#7 - - Michelle :

Nej va surt att den slutade fungera. Men det var ändå länge du hade haft den så då funkade den i många år :)

#8 - - Moen:

Undrar vad som hände med din dator. Hände dock min nya dator att skärmen dog. Då hade en sladd inuti datorn gått sönder.