Min första strömsötröja

Mitt i pandemin blev det ju en riktig stickboom. Och till denna stickboomen blev det ju en stor trend att sticka strömsötröjor till halva släkten. 
 
Så, nu. En tre år senare har också jag hakat på den trenden och fick för ett par veckor sedan min första tröja av stickorna. Har stickat en del men faktist aldrig en hel tröja, som jag lyckats få färdigt då. Nu kanske man även ser att modellen kanske inte riktigt är i min storlek, men jag kan ju jobba på det så kanske det en dag kommer en vuxenstorlek. 
 
Lagom till att sommarvärmen slog till blev den klar. Så får väl vika in den i skåpet över sommaren. 
 
Här är den ännu inte blockad, mönstret kom fram lite bättre efter det. 
 
#1 - - Madde:

Jättefin. Önskade att jag kunde handarbeta, men det kan jag inte. Är inte ett dugg händig.

#2 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv:

Men så fin! Älskar handarbete önskar verkligen att jag kunde sticka. Men funkar den inte under sommarkvällar? Ibland är det ju kyligt tänkte jag.

#3 - - Popprinsessan :

Wow! Imponerande! Jag har inte stickat sedan jag var liten & har helt glömt bort hur man gör.

#4 - - Snabela:

Men vad duktig du är. Önskar att jag kunde sticka hel plagg jag med. Men klarar inte av att läsa mönster till såna här komplicerade plagg tyvärr. Blir mest bara sjalar som jag gör.

#5 - - Elina:

Åh vad fin tröjan blev! Stickning är inte min grej men avundas alla som kan göra så fina kläder. Däremot funkar virkning bra för mig så får hålla mig till det.

#6 - - corkystyle:

Så fin den blev. Kul att kunna sticka en hel tröja själv. Storleken på den var ju gullig. Som du skriver passar den nog inte nu i sommarvärmen. Hoppas du fortsätter att sticka.

#7 - - Lillan Kind :

Men vilken fin tröja du har stickat! Färgen är precis min smak också. Jag tycker väldigt mycket om såna tröjor, och när jag ser en så tänker jag att jag också vill lära mig att sticka.

#8 - - Stegsamlaren:

Duktigt att slutföra tröjan, fin blev den, inte helt lätt att få saker klara, de är lättast att påbörja..sj har jag krånglande Wi-Fi uppkoppling idag

#9 - - Hannas krypin:

Strömsötröja har jag inte hört talas om tidigare. Men när jag ser mönstret så känner jag igen det såklart. Kul att du stickat den själv. Min mamma är en hejare på stickning och virkning, ja handarbete över huvudet taget men den genen har hoppat över mig.