Är du allt eller inget när det gäller godis?

Lördag idag och i en barnfamilj så innebär det ju att det är godisdag idag. Och att man som förälder också kan äta godis helt synligt och inte behöver smyga med det. 
 
Oftast brukar det bara bli varsin tablettask till barnen och vi vuxna äter en chokladstång eller motsvarande. Men det finns dagar om idag när vi lyxar till det med lösgodis. Mums mums. Enda nackdelen är väl att det inte mera finns nått ställe som säljer riktigt färskt lösgodis mera i stan. 
 
Måste erkänna att min påse blev lite väl tung idag. Hela 150 gram *skrattar* men var så sugen på godisar som väger lite mera. 
 
Hur äter du ditt lördagsgodis? Allt på en gång eller sparar du lite för att snaska senare? Jag är defentitivt den senare typen. Plockar dessutom alltid så att min påse är delbar på två. En till godisdagen och en till senare, som faktist kan vara ett par dagar in i veckan för jag har glömt bort min påse när barnen väl somnat
 
Får påsen godkänt? Eller vad saknar du för att det skall bli den perfekta blandningen?
 
 
 
#1 - - Madde:

Jag kan inte spara.. Allt på en gång. Har jag mörk choklad kan jag däremot spara en del.

#2 - - corkystyle:

Jag är en allt eller inget när det kommer till godis. Har jag väl börjat äta så kan jag oftast inte sluta förrän det är slut eller att jag börjar må illa.

#3 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv:

Jag gör lite olika, ibland brukar jag äta lite och sen blir det mera ibland. Men är inte så ofta jag köper godis i lösvikt längre 😊

#4 - - fighterwomen85:

Det blir nog lätt så i en barnfamilj. Godis på helgen. För det är lite att unna barnen & lyx. Att få äta godis på helgen.
Vi hade så med när jag bodde hemma med. Men vi köper sällan hem lös godis. Blir istället chips & choklad om vi är sugna på snacks. Vi har chips & choklad hemma nu. Men inget jag har varit sugen på ikväll - lördag. Tar lite när jag är sugen.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#5 - - Elina:

Jag brukar ha problemet att om jag väl ätit en godis är det svårt att sluta så försöker att inte äta så ofta och att gå och småäta funkar absolut inte för mig.

#6 - - Stegsamlaren:

Är inte direkt någon godisälskare längre så det är ganska sällsynt att jag äter godis, barnen äter dock lite mer men de har också blivit mer för andra altenativ

#7 - - Sandra:

Jag är också en delare. Jag äter på en dag och sparar till en dålig dag hehehe. Men ibland kan det hända att allt äts upp på en gång. Beror lite på mängden ibland.

Jag tycker att du hade en kanon bra blandning i påsen 😊