Nisse kom tidigt i år

Vi har de senaste två åren haft nisse på besökt. 1 december har han kommit med sin dörr och flyttat in med dörr och allt. 
 
Men i år verkar han ha haft extra bråttom att komma, för redan i tisdags slog han upp sin brevlåda och lämnade ett uppdrag till barnen. Nisse har nämligen blivit rädd för katter och de går ju inte ihop med att vi har två stycken. Så nu ville han att vi skulle bygga ett hus åt honom. 
 
Material hade han tydligen också med sig och en ritning på hur allt skulle byggas
 
Att bygga ett hus till en liten nisse med de matieral han hade med sig var inte helt enkel. Det var träbalkar, kartong och fotoramar. Var ju verkligen tur att han hade gjort upp en ritning åt oss. 
 
 
Men igår fick maken ihop det. VI insåg rätt snabbt att de som var tänkt som ett roligt familjeprojekt tyvärr behövde bli en enmannashow. Barnen var i alla fall nöjda med att bara titta på. 
 
Nu är vi redo och hoppas att nisse snart kommer flytta in
#1 - - Madde:

Ibland blir det lite tokigt bara :-) hihi. Kul att han fick sig ett litet hus i alla fall

#2 - - Marlene:

Vilken roligt idé! Kan förstå att barnen blev alldeles till sej :-)

#3 - - Elina:

Kul med nissen och vilket fint hus han fick! Vi tänker låta honom flytta in nästa jul.

#4 - - Popprinsessan:

Åå vi hade en nisse hos oss i många år! Saknar det lite nu när barnen är lite för stora! De sista åren hade jag, eller hmm, nissen, en lykta han bodde i med en fin fåtölj, julgran osv. Den var också kattsäker :-) Men er nisse var ju supersmart som delegerade ut bygget innan han kom!

#5 - - Kamilla:

De är påhittiga och förnurliga de där Nissarna alltså.

Så fint det blev. Heja er alla.

https://kamillaskamera.com/

#6 - - corkystyle:

Kul att nisse kom tidigt i år. Så kul för barnen att de får uppdrag att göra. Så gulligt huset blev.

#7 - - Amanda:

Kul att nissen kom lite tidigare i år, synd bara att han är rädd för katter. Hoppas han hinner ändra sig innan december är slut :)

#8 - - fighterwomen85:

Vilken kul grej 😃. I början var det ju en rolig familje grej. Men bra att barnen ändå var intresserade hela vägen - tills den var klar. Så fin den blev 😃👍.
Ska bli kul att läsa vad nissen hittar på mer för tokigheter.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗