Vad mer kan gå fel idag

Känns som att man inte vågar ta sig upp ur soffan mera idag, för vad kommer att hända som nästa. 
 
All otur började redan igår. Maken kom in och sa att fläkten inte fungerar i stora bilen. Jättekul, speciellt som vi redan köpt nya vinterdäck och bytt fjädrar på andra bilen denna månad. 
 
Idag, när maken (varför är det alltid han?) skulle mata katterna trillade hela skåpet ner från väggen, men mangeln på. Tur i oturen var det ett underskåp och att han stod precis framför och kunde fånga allt.
 
Var -19 grader idag. Kom igår att vi inte hade någon kupefläkt i bilen så var väldigt kallt och isigt att köra iväg barnen på morgonen. Vår andedräkt frös till is på vindrutorna
 
Nå, åker hem och byter bil, mendans maken fixar tid till stora bilen på verkstad. Kör mitt vattengympapass med alla pensioärer. Vet ni vad som händer när jag startar bilen för att köra hem. Jo, kupefläkten har gett upp på den bilen OCKSÅ. 

Skall laga middag. Tortilla. Öppnar påsen med tortillabröd. De hade härskna, inköpta i lördags och bäst före var om tre månader. 
 
Tror jag drar täcket över huvudet nu för denna dag
 
 
#1 - - Madde:

Börjar det gå fel så är det kört sen, men nu räcker väl det för er? Brr... 19 minus är inte så mysigt. Vi hade "bara" minus 7 grader.

#2 - - Bland Kastruller och Vinglas :

Nämen hur mycket otur kan man ha på en och samma gång. Trist med båda bilarna och så jobbigt när man vet att det kostar.
För ett tag sedan skulle vi laga lax till middag. Öppnar och fisken stinker, så vi nästan kräks. Okej vi tar kycklingen vi hade i kylen som också skulle ha längre datum och även den luktade illa. Det blev en jobbig middag att tillaga.
Håller tummar gör er.
Kram Kajsa

#3 - - Mirre:

Hjälp då kan man hålla sig för skratt och i regel tycker jag att det är så att dagen fortsätter då den börjat strula

#4 - - Marlene:

Men jösses! Vad ska man säga? Dagen kan iaf inte bli sämre...? Hoppas det blir bättre imorrn.

#5 - - Elina:

Fy! Sådana dagar är inte roliga! Tur att det gick bra med skåpet och de där bilarna kan verkligen ställa till med elände.

#6 - - Kamilla:

Det ligger verkligen något i att en olycka sällan kommer ensam.

Börjar det gå åt pipsvängen kör det oftast precis som för er på hela dagen.

Hoppas att du får en toppen tisdag nu

https://kamillaskamera.com/

#7 - - Popprinsessan:

Nämen fy vilken dag!!! Hoppas verkligen att inget mer hände sen.. Helt otroligt ju. Otur med bilarna, de har ju en tendens att kosta mycket pengar...
-19 låter förövrigt galet kallt!!!

#8 - - corkystyle:

Snacka om att ni har haft otur. Hoppas det vänder. Inte roligt när båda bilarnas fläktar slutar fungera med en dags mellanrum. Att laga bil är inte billigt, Skulle också vilja dra täcket över huvudet om detta hänt mig. ❤

#9 - - Michelle :

Oj vilken otur dag kan man ju säga. Oftast händer ju allt på en gång. Men det brukar ju kunna lösas det med :) kul att simma.

#10 - - Stegsamlaren:

Låter som du inte har haft toppdag precis, brr kallare än här även om vi har minus 6 idag och busväder