Vilket härligt väder

 
Helt otroligt. Solen skiner och himlen är blå. Bara ett par minusgrader ute. En sådan dag som man skulle kunna spendera timmar ute. Eller är det bara jag som är sådan?
 
Nu är det i alla fall lungt och skönt här hemma. Diskamskinen går sin gång. Tvättmaskinen snurrar. Barnen tittar på TV en stund och grannen försöker koppla plogen till traktorn, jag har live show här från köksfönstret då de är nästan utanför.
 
Själv har jag just kokat lite lingonsylt för den var slut, igen. Och planen är hemmagjorda köttbullar till middagen och de kan man ju bara inte äta utan lingosylt eller hur?
 
Brukar ni hitta på saker på söndagen med vänner och familjen eller är söndagen en dag då man bara hänger hemma, hasar runt i pyjamas hela dagen och kanske äter en lite bättre middag?  Om man är ledig då, många av oss måste ju jobba fast det är helg. 
 
#1 - - Madde:

Jag jobbar ju varannan helg och den andra brukar vara fullt upp på.. Klart man ska ha lingon till köttbbullar. Ett måste.

#2 - - Marie:

Så gott med egen lingonsylt. Samt jag är likadan, När det är fint väder och gärna på vintern med solsken så finner jag massa inspo ute-

#3 - - Lillemor:

Vad skönt att du har haft sådan inspiration till att göra egen sylt, det är ju så gott, och särskilt till köttbullar. Jag gillar också att vara ute när det är lite kyligt och gärna lite snö, ta med lite varm choklad och en ostmacka. Det är ju också nice att komma hem och strosa runt i pyjamas. Ha en härlig kväll och njut av maten :)

#4 - - Elina:

Vi hade också underbart väder här igår med massor av sol!
Söndagar har blivit får fixardag så vi fixar det vi inte hunnit med under veckan.

#5 - - Popprinsessan:

Vi har också haft en helg med kallt men fint väder. Blir så glad när solen visar sig!
Har aldrig uppskattat sylt så lingonsylt har jag aldrig till köttbullar :-) Kan eventuellt ta liiiite jordgubbssylt till en pannkaka, men helst bara strösocker, hihi!

#6 - - Kamilla:

Så fridfullt det låter hemma hos dig.
Måste dofta fantastiskt med lingonsyltkokandet.

Duktig du är. Aldrig provat på det ännu men mamma kokar så brukar få några burkar av henne.

https://kamillaskamera.com/

#7 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv :

Söndagar brukar jag mest ladda för veckan och slut med ledigheten. Igår spelades det tv-spel tyo och vi åt också köttbullar 😅