Skidan den slinter

 Dags att gå över till vintertid. På tidigningen står det så glatt att ja nu får du sovmorgon idag. Haha, tror inte att de gäller småbarnsföräldrar. Eller lyckades i alla fall hålla alla i säng till 5:45 vilket i sig måste räknas som att sova ut
 
Nackdelen är ju att dagen blir lite väl lång och program behöver hittas på. Fick nys om att grannkomunen fixat halvkilometers skidspår med konstsnö. Så ni kan ju gissa vart halva gänget drog i väg där strax efter 9 i morse. 
 
Jepp. Årets första skidtur. Tror nog aldrig att jag inlett säsongen så tidigt, speciellt med tanke på att jag hade en 20 års paus med skidandet efter skolan tog slut. 
 
Ett varv orkade vi runt. Och vi var verkligen i fel gäng. Det var vi, iklädda helt vanliga vinterkläder och med hastigheten 0.5 km på 20 min VS de där vältränade elit-hobbyskidarna och skidproffsen med tunna skidkläder. Vi blev varvade säkert 20 gånger om. Men hej, alla ryms med. 
 
Nu är det nog bara att vänta på att de börjar lägga konstsnö på vårt skidspår, att åka 20 min enkelväg känns lite väl hippt, bättre med 1 km. 
 
 
 
Visa fler inlägg