Äntligen fredag

 
Varför känns det som att vissa veckor är längre än andra? Denna vecka har varit en sådan vecka. Var färdig med den redan i tisdags. Så då kan ni gissa hur det kändes idag. 
 
Började dagen med hem och skolas öppet hus där man fick droppa in på valfri lektion i ens barns klass. Så nu har jag lärt mig allt om igelkottar. Roligt att följa med hur eleverna har det och verkligen tummen upp för läraren, hälften av frågorna berörde inte ens ämnet
 
Sedan var tanken att jag skulle iväg på min arbetsträning men kroppen sade stopp. Pendlar just nu nästan 80 km PER DAG vilken inte alls fungerar för mig. Både igår och idag har jag fått skrällande huvudvärk bara av att sätta mig i bilen. Gissar att det är nått som trycker i nacken. Hjälper ju inte heller att jag varit tre dagar på hema och försökt minnas hur man diffar och räknar celler. Den kunskapen är minst sagt rostig. 
 
Nu är det i alla fall ÄNTLIGEN fredag och helgen knackar på dörren. 
 
#1 - - Elin | Gett ut självbiografin Genomskinlig grå :

Lätt o lära sig när man inte känner sig tvingad till det hehe. Skönt med helg

#2 - - corkystyle:

Jag håller med om att vissa veckor känns längre. Kul att få vara med på en lektion i ens barn klass, Ja nu är det äntligen helg och imorgon ska man på bio.

#3 - - Madde:

Först då du skrev 80 km lät det så långt, men då jag tänker efter så är det nog många med 4 mil till jobbet :-) Sen vill man ju ha det närmare men för mig är det nog en kostnadsfråga

#4 - - fighterwomen85:

Jag vet inte varför visa veckor känns längre än andra 😊.
Så kul att besöka sina barns klasser & gå på dropp in.
Fy att du får huvudvärk. Hoppas att du får ordning på huvudvärken 🫶.
Det är bra att kroppen säger stopp ibland tänker jag. Skulle den inte göra det så skulle vi ju köra på & gå in i väggen snabbare kanske 🙂.
Så skönt med helg 🥰.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#5 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv:

Låter inte alls bra att pendla så långt och tänker även där på hur du verkar må på det.

Fint ändå att se barnens arbete och kul att du fick lära dig om igelkottar.