Gå på auktion

I går blev jag kvarlämnad på auktion. Som tur var det ingen som bjöd på mig.  Skämt och sido. Planen var att ropa in lite grejor på auktion. Var inventarier från en skola som såldes då man fått en ny skolbyggnad. Jag har inte varit på auktion i vuxen ålder och deffinitivt aldrig deltagit i någon budgivning. 
 
Var verkligen massa med folk där när det började. Barnen orkade bara 20 min innan det blev tråkigt så vi funderade hur vi skulle lösa det. Resultatet blev att jag blev kvar och maken med barnen åkte hem och väntade. Det tog 3!!! timmar innan våra (läsa makens) objekt kom upp
 
 
Målet var att komma hem med en snickarbäck, som inte kostade skjortan. Vet inte om det berodde på skicket (ungefär som alla andra) eller för att jag var enda kvinnan som budade på snickarbänkarna men fick den till närmare halva priset mot vad de andra kostad. Win Win i alla fall. 
 
Fanns nog även lite annat smått och gått jag var intresserad av men ofta gick buden kanske lite orimligt högt mot vad det var värt i mina mått. Men en låda med oanvända häften fick jag i alla fall också med mig hem. 
 
Förvånansvärt trött blev jag efter allt. Fanns inte direkt någonstans att sittta, även om jag gjorde som alla andra åldringar och "lånade" stolar som skulle säljas ;)
 
#1 - - fighterwomen85:

Trevligt att vara på aktion igen efter många år. Kul att du kom hem med lite saker från aktionen 👏🏻😀.
Mm barn tröttnar rett fort 😄. Låter som du ändå hade en bra dag.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#2 - - corkystyle:

Åh detta inlägg får mig att tänka på när jag var barn. Då fortfarande mamma och pappa var ihop, Vi åkte rätt ofta på auktion men har fått uppfattningen att det inte sker auktioner lika ofta då det numera finns mycket secondhand affärer man kan lämna in till.

#3 - - Bland Kastruller och Vinglas :

Det var många år sedan jag var på en auktion. Roligt när man kommer på en bra och kan göra fynd.
Kram Kajsa

#4 - - Elina:

Jag har aldrig varit på auktion faktiskt! Men vad bra att du fick med dig snickarbänken. Men vänta i tre timmar, då hade jag också blivit rastlös.

#5 - - Popprinsessan:

Men vad spännande! Har aldrig varit på auktion, inser jag nu när jag tänker efter.

#6 - - Stegsamlaren:

Alltid kul att hitta saker man behöver och få dom till bra pris, lät som ett helt ok besök

#7 - - Kamilla :

Grattis till fyndet. Vad tänker du göra med den? Har en bön som har en gammal sådan som utebar på altanen

#8 - - Michelle :

Oj. Intressant med auktion och budgivning. Har aldrig gått heller på en sådan. Vad bra att ni kunde göra upp så att du kunde vara kvar :)

#9 - - Anonym:

Ohh auktion gick jag med pappa när jag var liten flera ggr och det var jätteroligt minns jag att jag tyckte =D