Redo för dåliga tider

Kan säga att jag var kanske inte helt nöjd när posten ringde klockan 9 och sa att nu har de levererat mitt paket, men då ingen var hemma så lämnade de paketet på trappan. Nackdelen var väl kanske det att det var rätt fuktigt i luftet och jag hade produkter som inte tålde vatten där inne. Jag kom hem först klockan 13 men fick vänta ett par timmar till innan megamusklerna kom hem och kunde hjälpa mig
 
Nu har jag i alla fall laddat upp för sämre tider och hotande generalstrejk. Samt lite saftkok också. Min beställning bestod av 10 kg vetemjöl, 10 kg rågmjöl och 10 kg strösocker. Utöver det hade jag även beställt 6 kg fullkornsvetemjöl och 8 burkar med brödsirap.
 
Så om inte annat så kommer vi att kunna baka, dricka saft och baka bröd i vinter. Nä men just sådan saker som man faktist använder sig mycket av bunkrar jag gärna upp om det är möjligt. Livet blir lite lättare om man vet att de finns i skåpen.
 
 
#1 - - Bland Kastruller och Vinglas :

Bra saker att bunkra upp med. Det är ju så frustrerande tidigt en söndagsmorgon när man ska göra en bulldeg och mjölet är slut. Försöker alltid ha extra i skåpet.
Kram Kajsa

#2 - - Madde:

Skönt att kunna bunkra upp lite. Tänker som så här. Krisen är inte värre än på 90 talet och då klarade vi oss rätt så bra trots allt. Värsta just nu är väl alla galningar runt om i vårt land, men även galna ledare runt om i världen.

#3 - - Popprinsessan:

Det är alltid skönt att ha basvaror hemma men det är svårt att förvara så stora förpackningar bara. I sommarhuset har vi ett stort skafferi som man kan gå in i - det älskar jag!

#4 - - Kamilla:

Ja nu har du minsann laddat upp eller ska du öppna bageri där hemma?

Tacksamt med hemkörning när man handlar tungt men man vill ju som du säger gärna vara hemma och ta emot leveransen

#5 - - Marlene:

Är du orolig för att samhällets funktioner ska stänga er, eller vill du bara ha grejer hemma för att kunna baka? Jag ser många som "preppar" och funderar på om jag är lite för lugn...

#6 - - corkystyle:

Oj vilken mega beställning. Däremot förstår jag att det behövs och det kan löna sig att göra en sådan beställning så man har så man kan baka till jul.