Enda fördelen med minus 30 grader

Här kom det nya året med vargavinter så de heter duga. Rasta jullediga barn när termometern visar på -25 eller kallare är inte det lättaste men vi har faktist varit ute varje dag på en promenad. Ut till stora vägen och tillbaka. Har tagit mellan 10-15 min dörr till dörr. 
 
Annars har vi inte rört oss ute så mycket utomhus men igår och idag blev det ett räddningsuppdrag när makens bil tvärdog på prismas parkering. Hade fungerat problemfritt 10 min tidigare så vi gissade att det var nått större fel. Ringde bärgare men vi var inte de enda som var på kö, och då jag vägrade lämnan nyckeln gömd vid bilen fick vi snällt bara vänta på att de hade tid med oss. 
 
Tog tills idag innan det blev vår tur, och så klart mitt i maten. Tur i oturen VAR det faktist akkun som laddat ut. En 20 min körtur och underhållsladdad med akkuladdare hoppas vi att skrället startar i morgon också. 
 
 
Men kylan har vissa fördelar. Kan ni gissa vilka
 
 
Helt perfekt väder att frosta av frysen i. Lovar att inget smälte fast de var på utsidan hela dagen. 
 
 
#1 - - Marlene Rindå Jikta :

Jag fattar inte hur nu klarar sån kyla. Ni är beundransvärda. Jag fryser vid 15 plus och får nog vid 5 minus. Jag är väldigt glad att jag inte är i Sverige just precis nu. Ta hand om er!

#2 - - Madde:

Helt klart är det galet kallt ute nu. Vi har "bara" - 7 grader, men då luften är så fuktig här så blir det helt galet kallt. Föredrar kylan högre upp.

#3 - - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv :

Fy sånt där med bilar är inte kul. Min bil har laddat ur batteriet vid kyla några gånger inte alls en hit. Sen som du gör brukar jag också göra, perfekt med att frosta av, men även slänga ut sängkläder.

#4 - - Bland Kastruller och Vinglas :

Kallt som attans ni har det. Kan förstå att man hänger inomhus lite extra mycket sådana dagar.
Kram Kajsa
Ps. Testade med att kommentera via mobilen, vilket inte funkade...nu testar vi via datorn.

#5 - - Mirre:

Minus 30 det ör bra kallt det, men bra att ni tar en kort promenad i alla fall.

#6 - - corkystyle:

Otur att bilen tvärdog men tur ändå att det inte var något stort problem. Här har vi haft minus tio men det har känts som minus tjugo. Bra att kunna frosta av frysen när man kan ställa ut maten utan att det tinar.